Faciliteiten en mogelijkheden

Algemene faciliteiten

Bij Jachthaven Kaagdorp zijn er verschillende faciliteiten voor jong en oud. Denk ook aan algemene faciliteiten als WiFi, water, elektra, wassen & drogen, sanitair, parkeren en een vuilwaterstation.

Speeltuin voor de kids

Voor de kinderen is het altijd feest. Wij hebben een prachtige eigen speeltuin met schommels, een glijbaan en een klimhuis. Vaak spelen de kinderen hier piraatje, tikkertje of verstoppertje, terwijl de ouders op het naastgelegen terras van “Brasserie De Opper” een drankje drinken, lekker toekijken en even van hun rust genieten. Of ga lekker zwemmen! Houd wel toezicht als je kinderen aan het spelen zijn. En let op als je kind nog niet goed kan zwemmen, altijd een zwemvest aan!

Eten en drinken

Onze horecagelegenheid “Brasserie De Opper” is het hart van onze haven, gelegen aan de ringvaart. Hier kan u in ongedwongen sfeer genieten van een drankje en/of hapje. “De Opper” wordt gerund door Wim en Mirjam die met hun vele jaren ervaring in de horecabranche zich met veel passie en liefde inzetten om uw bezoek memorabel te maken.

Brasserie De Opper is geopend gedurende het vaarseizoen. Voor de actuele menukaart en openingstijden: www.brasseriedeopper.nl

Zwemwater

Net buiten de haven is het mogelijk om te zwemmen. Aan weerskanten van de ingang van de haven zijn er zwemtrappen. Maar let op, de ringvaart kan druk zijn en is op eigen risico. Let op: als uw kind nog niet kan zwemmen, altijd een zwemvest aan!