Voor alle leeftijden

Algemene faciliteiten

Bij Jachthaven Kaagdorp zijn er verschillende faciliteiten voor jong en oud. Denk ook aan algemene faciliteiten als WiFi, water, elektra, wassen & drogen, sanitair, parkeren en een vuilwaterstation.

Speeltuin voor de kids

Voor de kinderen is het altijd feest. Wij hebben een prachtige eigen speeltuin met schommels, een glijbaan en een klimhuis. Vaak spelen de kinderen hier piraatje, tikkertje of verstoppertje, terwijl de ouders op het naastgelegen terras van “Brasserie Broer en Zus aan de Kaag” een drankje drinken, lekker toekijken en even van hun rust genieten. Of ga lekker zwemmen! Houd wel toezicht als je kinderen aan het spelen zijn. En let op als je kind nog niet kan zwemmen. Altijd een zwemvest aan!

Eten en drinken

Eten en drinken doen we natuurlijk in “Brasserie Broer en Zus aan de Kaag”. Een gezellige gelegenheid waar sinds 1 mei 2022 Jay en Fay Baart druk aan de slag zijn. Heerlijk eten voor een goede prijs.

Zwemwater

Bij de zwemtrap is een stukje gereserveerd voor de kinderen om te zwemmen. Maar let op, de ringvaart kan druk zijn. En let op: als je kind nog niet kan zwemmen, altijd een zwemvest aan.