Actueel programma en nieuws
15 juni 2016
Show all

Beste mensen, gondelvaarders!

Zoals u al eerder in “Heen & Weer” heeft kunnen lezen, was tijdens een dorpsraadbijeenkomst, in december 2015, de wens uitgesproken om Kaag/Buitenkaag ‘beter op de kaart’ te zetten……..

Een van de voorstellen was het organiseren (of in ieder geval de mogelijkheden ervan te onderzoeken) van een gondelvaart over de Kaag.

In de afgelopen maanden ben ik benaderd door de heer Kees Koppe, voormalig havenmeester van Jachthaven Kaag. Zijn enthousiasme en doortastendheid hebben mij ervan overtuigd dat een Gondelvaart Kaag 2016 zeer wel een mogelijkheid is! We zijn plannen gaan maken, mensen gaan benaderen, de Gemeente Haarlemmermeer gesproken enzovoorts.

Het resultaat: de organisatie van de Gondelvaart Kaag 2016 is een feit!

In het weekend van 19 en 20 augustus 2016 zullen er diverse activiteiten plaatsvinden ter hoogte van en op het terrein van Jachthaven Kaag.

Op vrijdag 19 augustus:

– zullen alle boten worden versierd en zal er omstreeks 22:30 uur de prijsuitreiking plaatsvinden van ‘de mooiste boot’. DJ Marcel zal zorgen voor muzikale omlijsting.

Op zaterdag 20 augustus:

– zal er in de middag de bekende ‘makreel-rook- wedstrijd’ plaatsvinden en ook hier zal DJ Marcel voor de muziek zorgen en er zullen ook ‘kinderspelen’ worden georganiseerd.

Omstreeks 21:00 uur zal de Gondelvaart Kaag starten.

Een keur van verlichte en muzikale boten zullen over de Kaag varen!

Wilt u meedoen? Vul snel het inschrijfformulier in want de boten moeten worden ingedeeld.

Ook is het mogelijk om als vrijwilliger mee te doen zodat alles gladjes zal gaan verlopen.

Hopelijk zal er een hoge opkomst zijn en zal dit kunnen uitgroeien tot een jaarlijks terugkerend evenement……..om zodoende Kaag/Buitenkaag mooi ‘op de kaart’ te zetten!

Bij dit artikel sluit bestuur zich van harte aan. We verheugen ons op een prachtige gondelvaart en feestelijk weekend. Komt u ook?

Download het inschrijfformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *