Nieuws vanuit het bestuur!
13 mei 2016
Gondelvaart
15 juli 2016
Show all

Beste havengebruikers.

Er komt een heel leuk weekend aan en natuurlijk is nu Het Oppertje tot eind augustus 7 dagen per week open!!

Op vrijdag 17 juni, dus aanstaande vrijdag is er een gezellige dansavond met Dj Marcel Post vanaf 21.00 uur. Daarvoor kunt u natuurlijk een heerlijke maaltijd nuttigen als u geen zin heeft om te koken.

Aanstaande zaterdag 18 juni wordt er een superleuke Bingo gehouden en de prijzen zijn zonder meer de moeite meer dan waard. Aanvang om 20.30 uur.

En dan . . . natuurlijk! Zondag 3 juli is er weer het jaarlijkse Kaags Muziek Festival. Vanaf 14.00 uur in de Opper is het dan ook feest met de coverband Escape en Dj Marcel Post.

U bent allen van harte welkom.

ER IS NIEUWS TE MELDEN EN ER ZIJN BELANGRIJKE MEDEDELINGEN EN VERANDERINGEN.

Vanaf heden is deze totaal vernieuwde website in de lucht in en die wordt nauwkeurig bij gehouden en van de juiste actuele info voorzien. Bestuur heeft besloten geen nieuwsbrieven meer uit te brengen maar alles via onze prachtige vernieuwde website te publiceren. Kijk er dus regelmatig op want alle belangrijke mededelingen worden hier gegeven!!! We denken er tevens over na om een app van de Jachthaven te laten ontwikkelen.

Een dringend verzoek aan alle havengebruikers: Geef uw e-mailadres op want we gaan volledig digitaal! U kunt dat doorgeven met uw boxnummer vermelding op info@jachthavenkaagdorp.nl

Doet u dat niet dan blijft u niet op de hoogte want u ontvangt van ons geen post meer!

Dan het parkeren. Bezoekers graag parkeren op de buitenkaag gezien de beperkte parkeerplaatsen. Verder het verzoek om aan de havenmeester het kenteken van uw auto op te geven als u bij ons op de haven ligt. Per mail of persoonlijk op het havenkantoor met vermelding van uw boxnummer. Mailadres van de havenmeester is: havenmeester@jachthavenkaagdorp.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *